Φωτογραφικό Υλικό
  Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου

  Η Urban Networks ανέλαβε την μεταφορά όλης της δικτυακής υποδομής της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στα νέα τους γραφεία στο Μοναστηράκι.

  Επιπρόσθετα, ανέλαβε να γίνουν όλες οι αναγκαίες ρυθμίσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας προκειμένου να είναι δυνατή η διασύνδεση του με το γενικό τηλεφωνικό κέντρο του κτηρίου. Η ρυθμίσεις αφορούσαν αφορούσαν αλλαγές σε όλα τα εσωτερικά της εταιρείας, ενεργοποίηση του H323 πρωτοκόλλου καθώς και η δρομολόγηση κλήσεων μεταξύ όλων των εταιρειών που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο χωρίς να υπάρχει τηλεπικοινωνιακό κόστος.

  Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

  Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

  Δικτυακή αναβάθμιση - DDC

  H Urban Networks ανέλαβε εξολοκλήρου την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρείας Digital Data Communications η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών και εξοπλισμού πληροφορικής.

  DentalPeak.gr

  Νέα Ιστοσελίδα dentalpeak.gr

  Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

  Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας για την εταιρεία "Μαντωνανάκης - Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός".

  Eshop - Ceramicdesign.gr

  Δημιουργία eshop για το Despoina Xenaki Art & Design Studio

  Εγκατάσταση υβριδικού συστήματος ασφαλείας σε οικία

  Μετά από αίτημα πελάτη η UΝ προέβη σε εγκατάσταση σε οικία που λόγω μη ύπαρξης καλωδίωσης από την κατασκευή της οικίας τοποθετήθηκε υβριδικό σύστημα συναγερμού με ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης και ασύρματες επαφές.

  Πλήρης Μηχανογράφηση της εταιρείας Heath & Iasis

  H Urban Networks ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των δικτυακών και πληροφοριακών συστημάτων της Heath & Iasis.

  Δημιουργία Ασύρματου Δικτύου

  Η εταιρεία μας ανέλαβε την ασύρματη κάλυψη των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου "Philoxenia Apartments" στο Ρέθυμνο.