Φωτογραφικό Υλικό
  Πλήρης Μηχανογράφηση της εταιρείας Heath & Iasis

  H Urban Networks ανέλαβε την εξολοκλήρου προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα νέα γραφεία της εταιρείας Heath & Iasis η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ιατρικού και παραϊατρικού εξοπλισμού. Τα νέα γραφεία στεγάζονταν σε 2όροφο κτήριο και περιελάμβαναν 6 θέσεις εργασίας.

  Η εταιρεία μας ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση ενός νέου τηλεφωνικού IP τηλεφωνικού κέντρου με 4 ξεχωριστές PSTN γραμμές και 10 εσωτερικά τηλέφωνο. Μερικές από τις λειτουργίες που υλοποιήθηκαν ήταν η δημιουργία ηχητικού μηνύματος υποδοχής, προσωπικός τηλεφωνητής για κάθε εσωτερικό νούμερο, καταγραφή κλήσεων, αναμονή κλήσεων με δυνατότητα ορισμού συγκεκριμένου αρχείου, Call Parking , Call Pickup κ.α. Επίσης, λόγω της έλλειψης δομημένης καλωδίωσης, για την δικτύωση όλων των χώρων εργασίας χρησιμοποιήθηκαν Pοwerlines αποδίδοντας προτεραιότητα (QoS) στα δεδομένα φωνής. Σε κάθε γραφείο εγκαταστάθηκε προσωπικός υπολογιστής της εταιρείας Dell καθώς και Cisco VoIP τηλέφωνο. Επιπρόσθετα, εγκαταστάθηκε και λοιπόν αναγκαίος εξοπλισμός όπως πολυμηχανήματα, switches και router. Τέλος, η εταιρεία μας ανέλαβε την εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος ERP καθώς και εκπαίδευση του προσωπικού της Health & Iasis σε αυτό.

  Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός των εταιρειών Dell, Digium, D-Link, LG, Cisco, HP και Samsung.

  Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

  Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

  Δικτυακή αναβάθμιση - DDC

  H Urban Networks ανέλαβε εξολοκλήρου την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρείας Digital Data Communications η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών και εξοπλισμού πληροφορικής.

  DentalPeak.gr

  Νέα Ιστοσελίδα dentalpeak.gr

  Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

  Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας για την εταιρεία "Μαντωνανάκης - Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός".

  Eshop - Ceramicdesign.gr

  Δημιουργία eshop για το Despoina Xenaki Art & Design Studio

  Εγκατάσταση υβριδικού συστήματος ασφαλείας σε οικία

  Μετά από αίτημα πελάτη η UΝ προέβη σε εγκατάσταση σε οικία που λόγω μη ύπαρξης καλωδίωσης από την κατασκευή της οικίας τοποθετήθηκε υβριδικό σύστημα συναγερμού με ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης και ασύρματες επαφές.

  Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου

  H εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την μετεγκατάσταση της υποδομής της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

  Δημιουργία Ασύρματου Δικτύου

  Η εταιρεία μας ανέλαβε την ασύρματη κάλυψη των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου "Philoxenia Apartments" στο Ρέθυμνο.