Φωτογραφικό Υλικό
  • some text
  • some text
  • some text
Δημιουργία Ασύρματου Δικτύου

Η εταρεία μας ανέλαβε την ασύρματη κάλυψη των εγκαταστάσεων της ξενοδοχειακής μονάδας "Philoxenia Apartments" στο Πάνορμο Ρεθύμνου. Η εγκατάσταση περιελάμβανε τόσο την κάλυψη της υπάρχουσας πτέρυγας 15 δωματίων σε 4 τέσσερις ορόφους όσο και την νέα πτέρυγα που περιλαμβάνει 4 υπερπολυτελή διαμερίσματα. 

Επίσης η μελέτη ραδιοκάλυψης που έγινε προέβλεπε ικανοποιητική ασύρματη κάλυψη (για ταχύτητες > 20Μbps) για όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπως πισίνα, σαλόνι υποδοχής κτλ. Η Urban Networks αφού συνέταξαν την μελέτη ραδιοκάλυψης με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού προχώρησαν στην εγκατάσταση του ασύρματου εξοιπλισμού καθώς και των υποστηρικτικών δομών (ιστοί κτλ) στα σημεία που είχαν επιλεχθεί. Μετά το τέλος της εγκατάστασης μηχανικός της εταιρείας μας χρησιμοποιώντας κατάλληλο λογισμικό πραγματοποίησε έλεγχο σε όλα τα σημεία προκειμένου να εξασφαλισθεί και στην πράξη η επαρκής ραδιοκάλυψη και ρυθμαπόδοση του δικτύου.

Για την εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός της εταιρείας Ubiquiti. 

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

Δικτυακή αναβάθμιση - DDC

H Urban Networks ανέλαβε εξολοκλήρου την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρείας Digital Data Communications η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών και εξοπλισμού πληροφορικής.

DentalPeak.gr

Νέα Ιστοσελίδα dentalpeak.gr

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας για την εταιρεία "Μαντωνανάκης - Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός".

Eshop - Ceramicdesign.gr

Δημιουργία eshop για το Despoina Xenaki Art & Design Studio

Εγκατάσταση υβριδικού συστήματος ασφαλείας σε οικία

Μετά από αίτημα πελάτη η UΝ προέβη σε εγκατάσταση σε οικία που λόγω μη ύπαρξης καλωδίωσης από την κατασκευή της οικίας τοποθετήθηκε υβριδικό σύστημα συναγερμού με ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης και ασύρματες επαφές.

Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου

H εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την μετεγκατάσταση της υποδομής της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Πλήρης Μηχανογράφηση της εταιρείας Heath & Iasis

H Urban Networks ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των δικτυακών και πληροφοριακών συστημάτων της Heath & Iasis.