Φωτογραφικό Υλικό
  • some text
Σύστημα επιτήρησης και ασύρματο δίκτυο σε εξοχική κατοικία

Η Urban Networks ανέλαβε την επισκευή και επέκταση του δικτυακού εξοπλισμού και του εξοπλισμού ασφαλείας του πελάτη. Η εργασία περιελάμβανε την επισκευή όλων των καλωδιώσεων, τον τερματισμό όλης της δομημένης καλωδίωσης (ethernet, ομοαξονικής – CCTV και τηλεφωνικής) καθώς εγκατάσταση rack το οποίο φιλοξένησε νέο και παλαιότερο εξοπλισμό.

Εκτός της επισκευής της υφιστάμενης υποδομής, η εταιρεία μας εγκατέστησε και δικτυακό εξοπλισμό νέας γενιάς όπως Layer 3 μεταγωγέα καθώς και δρομολογητή προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του πελάτη.
Τέλος έγινε επισκευή σε όλο τον εξοπλισμό επιτήρησης του χώρου (IP και CCTV κάμερες κ.α.) και εγκαταστάθηκε νέας τεχνολογίας NVR (για την καταγραφή υψηλής ποιότητας εικόνας).

Για το έργο χρησιμοποιήθηκε και επισκευάστηκε εξοπλισμός των οίκων LevelOne, Cisco, Mikrotik, Ubiquiti, Axis, Toshiba και Arecont Vision.
 

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

Δικτυακή αναβάθμιση - DDC

H Urban Networks ανέλαβε εξολοκλήρου την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρείας Digital Data Communications η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών και εξοπλισμού πληροφορικής.

DentalPeak.gr

Νέα Ιστοσελίδα dentalpeak.gr

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας για την εταιρεία "Μαντωνανάκης - Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός".

Eshop - Ceramicdesign.gr

Δημιουργία eshop για το Despoina Xenaki Art & Design Studio

Εγκατάσταση υβριδικού συστήματος ασφαλείας σε οικία

Μετά από αίτημα πελάτη η UΝ προέβη σε εγκατάσταση σε οικία που λόγω μη ύπαρξης καλωδίωσης από την κατασκευή της οικίας τοποθετήθηκε υβριδικό σύστημα συναγερμού με ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης και ασύρματες επαφές.

Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου

H εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την μετεγκατάσταση της υποδομής της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Πλήρης Μηχανογράφηση της εταιρείας Heath & Iasis

H Urban Networks ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των δικτυακών και πληροφοριακών συστημάτων της Heath & Iasis.