Φωτογραφικό Υλικό
  • some text
Δικτυακή αναβάθμιση - DDC

H Urban Networks ανέλαβε εξολοκλήρου την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρείας Digital Data Communications η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών και εξοπλισμού πληροφορικής.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την συντήρηση του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση FTP/NAS File Server. Μερικές από τις λειτουργίες που υλοποιήθηκαν ήταν η δημιουργία ηχητικού μηνύματος αναμονής χρησιμοποιώντας Media Server, με την δυνατότητα άμεσης αλλαγής ηχητικών μηνυμάτων χωρίς να χρειάζεται ο διαχειριστής να έχει κάποια ιδιαίτερη γνώση του συστήματος.

Tέλος η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση, εγκατάσταση και συντήρηση συστήματος VPN (VPN Concentrator), χρησιμοποιώντας hardware της Cisco, με σκοπό οι συνεργάτες της εταιρείας να δημιουργούν ασφαλείς συνδέσεις με το γραφείο και να εκτελούν απομακρυσμένες εργασίες με ασφάλεια. Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός των εταιρειών Level One, Equip, Conceptronic, Cisco, Tenda, Raspberry Foundation.

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία "Cut Metal"

DentalPeak.gr

Νέα Ιστοσελίδα dentalpeak.gr

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας για την εταιρεία "Μαντωνανάκης - Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός".

Eshop - Ceramicdesign.gr

Δημιουργία eshop για το Despoina Xenaki Art & Design Studio

Εγκατάσταση υβριδικού συστήματος ασφαλείας σε οικία

Μετά από αίτημα πελάτη η UΝ προέβη σε εγκατάσταση σε οικία που λόγω μη ύπαρξης καλωδίωσης από την κατασκευή της οικίας τοποθετήθηκε υβριδικό σύστημα συναγερμού με ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης και ασύρματες επαφές.

Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου

H εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την μετεγκατάσταση της υποδομής της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Πλήρης Μηχανογράφηση της εταιρείας Heath & Iasis

H Urban Networks ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των δικτυακών και πληροφοριακών συστημάτων της Heath & Iasis.

Δημιουργία Ασύρματου Δικτύου

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ασύρματη κάλυψη των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου "Philoxenia Apartments" στο Ρέθυμνο.